Château de la Villaine is een voorbeeld van het elegante Franse landleven. De grote stijlvolle zitkamer, met zijn prachtige open haard, biedt een grote mate van leefcomfort.

De uitstraling van deze salon, met zijn grote 17de eeuwse Aubusson, zijn diverse antiqui-teiten waaronder de recent gerestaureerde Bechstein vleugel uit 1908, maakt het moeilijk na een kort verblijf wederom te vertrekken.

De eetkamer: Een warme atmosfeer van gastvrijheid zal hen ten deel vallen, die beslissen bij ons te dineren. Het eten is geļnspireerd op Franse ingrediėnten waarvan velen uit onze eigen ommuurde moestuin komen.

De oude traditionele keuken is het domein van Joke. De kunst van Joke’s koken is inmiddels bekend. In 1998 won zij een 1st prijs voor haar culinaire talenten bij KLM Airlines.

Slaapkamers: De slaapkamers met elk een eigen badkamer, werden zorgvuldig gerestaureerd en elegant verfraaid met respect voor de karakteristieke atmosfeer van het oude familiehuis. Joke en Adriaan geloven dat goede gastvrijheid hand in hand gaat met comfort en privacy, welke filosofie in alle slaapkamers duidelijk is terug te vinden.

La Chambre Empire: Deze ruime kamer met badkamer bevindt zich op de beneden etage. Het Russische Empire bed uit 1850, het bijna 100 jaar oude behang tafereel, de eigen privé bibliotheek en de directe toegang tot het terras brengt u terug naar de rijkdom van de 19de eeuw.

La Chambre de la Comtesse: Deze elegante kamer biedt direct toegang tot het grote terras op de eerste etage, met uitzicht over grote delen van het park. De badkamer en suite, met het tegeltableau van de hand van de schilder Boucher is gerestaureerd in stijl en voorzien van alle moderne comfort.

La Chambre de la Marquise: Deze ruime comfortabele kamer, met badkamer en suite, heeft een prachtig uitzicht over de vallei van de Indre. Via het boudoir in één van de vierkante torenkamertjes heeft u toegang tot het terras, waarop u van de late middagzon kunt genieten.

La Chambre du Gentilhomme: Deze zeer grote L-vormige kamer heeft ramen in drie verschillende richtingen. De kamer heeft de badkamer en suite in één van de torens van het Château, evenals een afzonderlijk toilet en suite met een extra wastafel.